Què és?

 

Què és? Una trobada de cantaires de corals de Gospel (i cant modern).


A qui va dirigit? A tots els cantaires de corals de Gospel i cant modern d’arreu de Catalunya que tinguin experiència en el cant coral amb ganes de compartir.


Quan?

El 7 d’octubre de 2017 a l’Ateneu de Sant Celoni (Crta. Vella, 25).

INSCRIPCIONS: de l’1 al 31 de juliol i de l’1 al 31 de setembre (agost tancat per vacances).


Quin és l’objectiu? Compartir la passió per la música gospel amb altres que senten el mateix, conèixer-nos entre nosaltres i passar-ho bé.

Karol Green creu que la música és un llenguatge universal que tothom pot entendre, aprendre i compartir, alhora que ens uneix espiritualment. Al gospel li diu GOODSPELL i creu que aquesta música promou el bé comú de tots, considera a tothom per igual i, cantant-la o sentint-la, ens fa sentir bé (= GOOD). Amb paraules seves:

“Utilitzant la veu i cantant amb d’altres, estimulem l’energia vital. Ens fa forts i contents, i per això he pensat que seria una bona idea que les persones que cantem en corals de Gospel d’arreu de Catalunya compartíssim una estona, un espai, uns temes en una experiència original: una Jam de Gospel on podrem sentir els músics i els solistes d’arreu, formar un gran cor i gaudir junts de tantes veus”.


Què passarà a la Jam? Vibrarem cantant el repertori que tothom haurà estudiat prèviament, i gaudirem sentint i acompanyant els solistes de la mà dels músics en directe. Per acabar aquest dia tant especial obrirem la jam al públic de 20 a 21h. Les entrades estaran disponibles a partir de l’1 de setembre.


Com? Cada cantaire descarregarà les lletres del repertori i els àudios un cop finalitzada la inscripció.
Els solistes podran escollir quin solo volen fer.


 

 

* Aquesta és una activitat sense ànim de lucre. Els ingressos de les inscripcions seran destinades a sufragar les despeses de la organització de la jam.

** En cas que no s’arribi a un nombre mínim de participants, la organització es reserva el dret d’anul·lar la Jam, retornant l’import d’inscripció abonat a cadascú dels participants.