Col·laboradors

 

Karol Green

La Karol crea música amb el cos o, si hi ha un instrument musical, agafa ritme amb agilitat i la rapsòdia floreix. Tan oberta és amb la música que sembla que s’obre una nova manera de viure-la i captiva l’esperit de l’espectador.

És una dona sud-africana que viu integrada a casa nostra i que inicià el seu periple musical des de jove, com a integrant d’una coral de gospel, on va començar actuant-hi de solista i assumint les tasques de coreògrafa. La seva escola vital ha estat el gran nombre de projectes musicals en què s’ha involucrat durant els quinze anys que porta a Barcelona, en els quals continua tenint una participació molt intensa. Són diversos projectes i corrents que inclouen percussió corporal, soul, gospel i música africana. Amb grans dots dde directora, actualment dirigeix les corals Gospelians de Girona (participant en la 1a temporada del concurs de TV3 ‘Oh Happy day’) i Barcelona Soul Choir de Barcelona.

Karol Green llença aquesta proposta innovadora, inclusiva i lluny de voler ser una competició, envoltada d’un equip de professionals amb qui porta treballant durant anys: una sòlida base musical amb l’Adri González, el Jordi Blanes i l’Antonio Torres, el control de so amb l’Albert Súria i la gestió de la Lili Bonmatí. 


Cantants col·laboradors


Javier Canales

Javier Canales forma part de Black and White Xperience, grup de gospel i músiques del món amb seu a França, amb qui ha fet gires per Itàlia, així com concerts puntuals al teatre de la princesa Grace a Mónaco, Cannes, Sicília, Sardenya, Còrcega, França i Grenoble.

Protagonitza el musical El Vestit Nou de l’Emperador al Teatre Nacional de Catalunya, i actua a l’espectacle de músiques del món a capella dell Palau de la Música de Catalunya des de l’any 2006 fins a l’actualitat.

Javier Canales és també Integrant de The Gourmets Vocal Quartet.


Linsey Bueno

Linsey, nascuda a Barcelona. Comença el seu aprenentatge musical de forma autodidacta escoltant Gospel i Rhythm and Blues Tradicional.

Inicia els seus estudis a L’AULA de música Moderna i Jazz del Conservatori del Liceu i treballa tècnica vocal amb Laura Jordan. Aprofundeix en harmonia, composició i arranjaments de Jazz amb Lluís Vergés.


Luciano Ligiera

Pastor i músic, té la musica gospel al seu cor. Va néixer a Brasil i des de petit viu molt a prop del món de la musica gospel per la influencia dels seus pares. Va començar a fer classes de piano quan tenia 5 anys i quan en tenia 12, va fer classes de guitarra amb el mestre Jorge Alegre. Els 18, va fer classes de piano gospel amb el pianista César Augusto.

Va enregistrar 2 cds de composicions seves i també va col·laborar fent de solista i pianista amb molts grups a Brasil com: Mashiach, Altares, Marcados por Deus, Marco Telles i altres.

Al 2006 va anar a viure a Girona on va ser el director de la coral de gent gran del Club Sant Jordi i també va ser un dels tenors i un dels solistes del cor Gospelians de Girona. Actualment viu a Lleida i és el director del cor Som Gospel Lleida.


Linsey Bueno Gravació d’àudios i solista (soprano).

Javi Canales Gravació d’àudios (baix)

Luciano Ligiera Gravació d’àudios i solista (tenor)


Músics


Adri González

Nascut a Barcelona, comença la seva formació musical de molt jove i avui se’l coneix per la seva versatilitat i capacitat d’adaptar-se a nombrosos estils musicals.

Titulat superior per l’ESMUC en teclats i amb el grau professional de piano clàssic en el Conservatori municipal de Barcelona, continua la seva formació renovant-se constantment.

Ha enregistrat com a teclista i pianista per diferents formacions i projectes musicals, entre molts d’altres: Txell Sust, Pablo Alborán, India Martínez, Armand Saba-leco… i ha treballat com a productor musical per diferents grups i editorials.

Adri González fa temps que col·labora amb la Karol donant un suport fonamental en els corals de gospel, enriquint-les amb els seus múltiples registres.


Antonio Torres Vega

Bateria i productor polivalent nascut a Huelva i establert a Barcelona, s’inicia en la música als 9 anys però no és fins als 12 que descobreix la bateria, l’instrument que es converteix en la seva passió.

En els seus primers anys de formació estudia amb nombrosos i destacats mestres com: José Mena, Xavi Reija, Juan de la Oliva, Quim Soler, Ramón Ángel Rey i David Gómez.

Amb tan sols 20 anys guanya el premi especial de Virtual Drummer School en el concurs Eurodrummer 2004, el que li permet viatjar a Nova York i estudiar al Collective School of Music de Nova York. Retornat a casa nostra, va compaginar la seva activitat professional amb els estudis de grau superior de música moderna a l’ESMUC.

Després d’acabar els estudis, Antonio Torres intensifica la seva activitat professional treballant com bateria i productor per artistes de molt diferents estils de tot el país.


Martin Laportilla

Baixista. Nascut a la ciutat de Buenos Aires, Argentina el 25 d’octubre de 1982 . Va començar els estudio de baix a l’edat d’11 anys a Buenos Aires. Entre els seus professors hi ha grans músics argentins com els baixistes Javier Malosetti i Gustavo Giles, o el pianista de jazz Guillermo Romero.

Gràcies a la seva versatilitat, ha actuat en clubs i festivals per varis països d’Europa i Sudamèrica tocant gran quantitat d’estils.

Resident a Espanya des de 1999, ha treballat junt a músics de jazz de l’escena local com Gorka Benitez, Perico Sambeat, Juan Gomez “Chicuelo”, Llibert Fortuny, Albert Bover, Raynald Colom, José Reinoso, Marc Miralta o Guillermo McGill per mencionar-ne alguns.

En el panorama internacional ha treballat amb Badal Roy (Tablista de Miles Davis, John Lennon etc.) Amit Chatterjee (Guitarrista i cantant de Joe Zawinul), amb artistes argentins com Edgardo Cardozo, Mariano “Tiki” Cantero (Aca Seca Trio), Andres Beeuwsaert (Aca Seca Trio), els brasilers Max de Castro i Jair Oliveira, o els uruguaians Edu “Pitufo” Lombardo i Pablo “Pinocho” Routin.

Actualment forma part de nombrosos projectes com Grupo Quebrante, Tal Ben Ari, Kurepi, Andreu Martinez Band, Guillermo Calliero Quartet, Urubú, Gafieira Miuda, amb els que treballa en l’escena local i estrangera.


Lili Bonmatí Gestió i fotografia

Aina Pongiluppi Disseny gràfic i web